آخرین اخبار
- آمار آنلاین روزانه کوید 19( کرونا ویروس جدید)
- اپلیکیشن سایت تاور مخصوص آندروید
- پادکست پتروشیمی بوشهر به مناسبت شب یلدا
- چه میشد اگر درایت بیشتری بود…
- تعیین تکلیف ۵۲ درصد خودروهای توقیفی مواد مخدر بوشهر
- افتتاح سه مدرسه و یک مجتمع آموزشی در بوشهر
تاریخ انتشار : 2017/07/13 - 13:30
بیائید تجدید نظر کنیم/ لزوم بازنگری و ایجاد جذابیت در کتابهای کودک

به گزارش تاور ؛ مریم بیگی در گفتگو با رسانه ها در خصوص عدم توجه جامعه ی امروزی به ادبیات کودک گفت: تابستان فصل اوقات فراغت کودکان و آموزش های غیر درسی شان است اما متاسفانه این اوقات از طریق کتاب پر نمی شود.
این استاد ادبیات ادامه داد: رادیو، تلویزیون و امکاناتی که شرایط سمعی و بصری را فراهم کرده اند اصولا مجالی برای فکر کردن بچه ها و خانواده ها جهت تفکر و مطالعه نگذاشته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد تاکید کرد: آموزش هایی که از طریق کتاب ،غیر مستقیم و به وسیله ی ادبیات کودک انتقال داده می شود، می تواند عمیق تر و همه جانبه باشد.
بیگی ابراز داشت: در حال حاضر باید به معضل عدم توجه به کتاب به طور کلی در خانواده ها کار کرد چرا که این بی توجهی از سوی بزرگسالان و هم کودکان توامان دیده می شود این امر سبب شده است تا کودکان سراغ کتاب و آثار عمیق تری که ادبیات را ارائه می کنند نروند.
وی تاکید کرد: بسیاری از کارشناسان ادبیات کودک معتقدند که ادبیات کودک با ادبیات بزرگسال بسیار متفاوت است و از آنجایی که کودک دوره ی طلایی آموزش را می گذراند و بسیاری از آموزش ها در دوره ی کودکی را تجربه خواهد کرد ادبیات کودک باید بیشتر به جنبه های روانشناسانه و آموزشی توجه کند و بسیار حساس تر از ادبیات بزرگسال است.
این استاد دانشگاه با بیان این که ادبیات کودک باید دارای جنبه های آموزشی و روانشناسانه باشد اظهار داشت:از آنجا که کودک تجربه ی کمتری دارد و دوره ی طلایی آموزش را می گذراند و خیلی از مسائل زندگی را در دوره ی کودکی اش تجربه می کند این ادبیات بسیار حساس تر از ادبیات بزرگسال است .
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ادامه داد: به ادبیات کودک باید نگاهی متفاوت داشت ممکن است تا جایی ادبیات کودک و بزرگسال هم مرز باشند اما ادبیات کودک دارای دنیایی متفاوت از ادبیات بزرگسال است.
وی با تاکید بر این که باید در ادبیات کودک کار جدی تری صورت گرفت، ابراز داشت: متاسفانه ماهواره ها، تلویزیون، کارتن ها و وسایل این چنینی از جذابیت فراوانی برخورداند که تمام ذهن بچه ها را جذب می کند بنابراین روی ادبیات کودک باید کار جدی تری صورت بگیرد .
بیگی تشریح کرد: ایران دارای سرمایه های عظیمی است که بیشتر در شهرستان ها و روستا ها وجود دارند و شاهد هستیم که بسیاری از داستان هایی که از روستاها نشات می گیرد بسیار جذاب است از این رواگر به این گروه توجه شود می توان از دورن آن ها پتانسیل های فراوانی برای ایجاد ادبیات کودک نو ، جذاب و کارآمد یافت.
انتهای پیام/
برچسب ها : ایجاد جذابیت , ایران , در , روانشناسی , کتاب کودک , کودکان , مریم بیگی , مطالعه , نوجوان
دسته بندی : اجتماعی و روانشناسی , فرهنگ و هنر
- پادکست پتروشیمی بوشهر به مناسبت شب یلدا
- چه میشد اگر درایت بیشتری بود…
- تعیین تکلیف ۵۲ درصد خودروهای توقیفی مواد مخدر بوشهر
- افتتاح سه مدرسه و یک مجتمع آموزشی در بوشهر
- خلیج فارس مواج میشود
- سارق خودرو یک ساعته در عسلویه دستگیر شد
- مرهم آیینها بر تن گردشگری بوشهر
- گرد و خاک مهمان آسمان بوشهر
- بوشهر بیشترین رشد اقتصادی کشور را دارد
- شهرداریهای بوشهر در چاپ کتاب دفاع مقدس همکاری کنند
- ادارههای استان بوشهر امروز زودتر تعطیل میشوند
- آتش سوزی لنج باری در دیلم/یک تبعه افغان دچار سوختگی شد
- رهایی ۸ زندانی محکوم به قصاص در بوشهر
- بوشهر در سالروز رحلت پیامبر رحمت به سوگ نشست
- اینفوگرافیک / روند کرونا در ایران از ۳ شهریور تا ۳ مهر
- تغییر رنگ کرونایی دو شهرستان گناوه و تنگستان
- مشکلات بنیادسازی مسکن
- ۱۷ تبعه خارجی در اروندکنار آبادان دستگیر شدند
- هنرستانها در بوشهر توسعه مییابند
- گردوخاک آسمان بوشهر را فرا میگیرد