آخرین اخبار
- آمار آنلاین روزانه کوید 19( کرونا ویروس جدید)
- اپلیکیشن سایت تاور مخصوص آندروید
- کوید 19 همه را نگران کرده و ما خوشحالیم…
- جشن سروش یا سروش روز چیست؟
- لزوم کنترل مبادی ورودی استان در بخش بوشکان
کریمیان: نمیدانم چطور سازمان لیگ مصر است بازیها برگزار شود؟

به گزارش روابط عمومی باشگاه شاهین شهرداری بوشهر، مهرداد کریمیان در نشست خبری پیش از دیدار با فولاد خوزستان گفت: بازی بسیار سختی با تیم فولاد داریم که واقعا تیمی قابل احترام و منطقی است. با توجه به روند بسیار خوبی که تیم ما با ۳ برد پیاپی داشت، شرایط خوبی از نظر روحی و روانی داریم. باشگاه هم خوب رسیدگی کرده و پاداش های به موقعی پرداخت شده است. فکر می کنم می توانیم بازی بسیار خوبی را برابر فولاد برگزار کنیم.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی بازیکنان ما مصدوم هستند و تعدادشان زیاد است. اما بازیکنان خوب و با انگیزه ای که در این هفته عالی تمرین کرده اند، می توانند فردا به شاهین کمک کنند. ان شالله دست پر برگردیم و دل مردم بوشهر را از این بابت شاد کنیم.
مربی تیم شاهین بوشهر در مورد دلایل موفقیت شاهین در نیم فصل دوم گفت: یارگیری خوبی در نیم فصل در جهت تقویت تیم داشتیم و همچنین تلاش همه بازیکنان خیلی به ما کمک کرد. روند صعودی آقای میشو با بدنسازی خوب و کار فنی به دست آمد. تیم ما از نظر انگیزشی شرایط بسیار خوبی پیدا کرد و همه اینها منجر به نتایج خوب شد.
مهرداد کریمیان درباره تاثیر شیوع ویروس کرونا در برگزاری رقابت های لیگ گفت: من خیلی جدی می خواستم به این موضوع بپردازم. فکر می کنم در این شرایط سازمان لیگ باید یک نگرش دقیق تر نسبت به این موضوع داشته باشد مخصوصا تیم های مهمان. چون شرایط حمل و نقل عمومی ایجاب می کند و باشگاه ها معمولا وسیله اختصاصی برای سفر ندارند. ما هم با اتوبوس به اهواز آمده ایم، این رفت و آمدها می تواند خیلی تاثیرگذار باشد.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت اسکان هم مهم است؛ در حالی که ما آنقدر مطمئن نیستیم که در محل اسکان خود از این ویروس در امان باشیم. شرایط سختی است و نمی دانم چطور سازمان لیگ واقعا مصر است بازی ها برگزار شود. آنها باید جوابگو باشند. ولی فکر می کنم در این شرایط مثل تمامی مردم که دارند پیشگیری می کنند، این مسئله برای بازیکنان و کادر فنی تیم ها نیز وجود دارد. اگر در ورزشکارها اپیدمی شود می تواند خیلی خیلی جدی بشود. خیلی بهتر است که بازی ها تا زمان پایدار شدن اوضاع، متوقف شود.
مربی تیم شاهین شهرداری بوشهر در مورد فاصله زمانی زیاد دیدار قبلی این تیم با بازی پیش رو گفت: در این وقفه توانستیم بازی دوستانه خوبی برگزار کنیم. مصدومیت ها هم تا حدودی رفع شد و آن چنان لطمه ای به ما نزد.
کریمیان درباره پاداش های پرداخت شده گفت: خوشبختانه مدیریت باشگاه، شورای شهر و شهردار کمک کردند و ۵۰ درصد قرارداد بازیکنان و کادر فنی پرداخت شده است. شرایط نرمالی برقرار است و با توجه به نتایج خوب ما، باشگاه هم پاداش ها را به موقع پرداخت کرده است. ان شاالله همین روند را ادامه دهیم که تا حد امکان از خطر سقوط رهایی پیدا کنیم.
وی یادآور شد: محروم نداریم ولی چند مصدوم کلیدی داریم. کاپیتان تیم آقای صارمی مصدوم است، بحرانی، احمدی و محمودی را هم به دلیل مصدومیت نداریم. یکی دو مورد هم سرماخوردگی جزئی داشتند. شاید قبلا می توانستیم سرماخوردگی ها را در اردوی تیم کنترل و درمان کنیم ولی الان یکی از معضلات ویروس کرونا این است که نمی توانیم از سرماخوردگی ها ساده بگذریم.
انتهای پیام
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دسته بندی : دستهبندی نشده
- کوید 19 همه را نگران کرده و ما خوشحالیم…
- آمار آنلاین روزانه کوید 19( کرونا ویروس جدید)
- جشن سروش یا سروش روز چیست؟
- لزوم کنترل مبادی ورودی استان در بخش بوشکان
- بازار ماهی و ترهبار گناوه ضدعفونی شد
- رعایت بهداشت فردی تنها راه مقابله با کروناست
- کریمیان: نمیدانم چطور سازمان لیگ مصر است بازیها برگزار شود؟
- بزرگداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و اجلاسیه شهدای رسانه جنوب کشور در بوشهر
- گزارش تصویری از مراسم افتتاحیه سالن وورزشی فاریاب
- حضور امیر کبیر جنوب در انتخابات ۹۸
- بلاخره تکلیف دبیرستانهای فاریاب چه می شود؟
- یادآوری نکاتی از سوی یک شهروند به دهیار
- گذر ۱۲ ماه سال در کنار مردمان سخت کوش دامنه تاور
- به یاد مهندس هادی طهماسبی / گر زحال دل خبر داری بگو؛ ور نشانی مختصر داری بگو
- مطالبه گری، مصداق بارز امر به معروف و نهی از منکر / اعتراض به عملکرد شورای اسلامی روستای فاریاب
- لیست رد تماس گوشی سامسونگ مدل B310E
- آئین طبیعت تکانی فاریاب امسال نیز باشکوه برگزار گردید
- فصل اول و دوم چی بپوشم / لباسهای مناسب بهار و تابستان
- ۲۰ اسفند،
- ۱۸ اسفند، روز جهانی زنان گرامی باد